Έκπτωση 29%

Cocalizer Energy Drink

COCALIZER

Χονδρικη Cocalizer Energy Drink

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 2.80
1.99
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου) Κερδίζετε: 0.81 (29%)
Τιμή σε πόντους: 2 πόντοι
CA145236789180
570 Είδος(η)
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Cocalizer Energy Drink" είναι 24".

Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

To Coca Leaf Energy Drink είναι ένα νέο αναψυκτικό που κατάφερε να σπάσει τα όρια και να κατακτήσει την θέση που δικαιωματικά του ανήκει ως το απόλυτο superfood περιέχει αποκλειστικά φυσικό εκχύλισμα φύλλων κόκας. Το εκχύλισμα παράγεται στο Περού ,στο λίκνο της αρχαίας κουλτούρας των Incas ,οι αρχαίοι Ίνκας γνώριζαν τα διεγερτικά αποτελέσματα της κόκας από πολλούς αιώνες πριν.Χρησιμοποίησαν το φυτό και το λάτρευαν ως δώρο του θεού Ήλιου.Χάρη στα φύλλα κόκας ,κατάφεραν να εργάζονται σκληρά στα μεγάλα υψόμετρα των Άνδεων .


ΦΥΛΛΑ ΚΟΚΑΣ

Το φυσικό εκχύλισμα κόκας στo COCALIZER Coca Leaf Energy Drink και το Coca Leaf Energy Tea, είναι απαλλαγμένο από κοκαΐνη και άλλα παράνομα αλκαλοειδή που απαντώνται φυσικά σε φύλλα κόκας σε ελάχιστες συγκεντρώσεις . Αυτό καθιστά το COCALIZER εντελώς ασφαλές και νόμιμο . Το εκχύλισμα απαλλαγμένο από αλκαλοειδή διατηρεί ακόμα πολλά από τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά του φύλλου κόκας , συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών και των ανόργανων συστατικών.


Η διαμονή στα βουνά των Άνδεων ήταν δύσκολη και αδιανόητη χωρίς το μάσημα φύλλων κόκας που εξαλείφει, μεταξύ άλλων, τα συμπτώματα της νόσου των ορειβατών ,μειώνει την κούραση, την πείνα και ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα . Μία μελέτη που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ το 1975 βρήκε ότι τα φύλλα κόκας δεν είναι απλώς πλουσιότερα σε πρωτεΐνες,σε μέταλλα(σίδηρο , φώσφορο , κάλιο, μαγνήσιο ), λίπη, υδατάνθρακες και βιταμίνες (Α,Β2,C,E), αλλά περιέχουν περισσότερο ασβέστιο από οποιαδήποτε άλλη τροφή στον Πίνακα Σύνθεσης Τροφίμων INCAP -τη διεθνή βάση δεδομένων θρεπτικών συστατικών των τροφών .


Το αποκαλούσαν << Φυτό της Αθανασίας >> και το θεωρούσαν ελιξίριο της μακροζωίας καθώς το ασβέστιο επιβραδύνει τα συμπτώματα της γήρανσης , προστατεύει τον οργανισμό από την οστεοπόρωση και την υψηλή αρτηριακή πίεση .Ο γηραιότερος άνθρωπος που έχει καταγραφεί μάλιστα στην ιστορία ,είναι ένας άνδρας από την Βολιβία ,ο οποίος έφτασε στην ηλικία των 123 ετών,μασώντας φύλλα κόκας όλη μέρα , κάθε μέρα της ζωής του.


Κατά την τελευταία δεκαετία , το φύλλο κόκας θεωρείται υπερτροφή!

Παρόμοια Προϊόντα

Έκπτωση 29%
2.80 1.99 (Συμπεριλαμβανομένου Φορου)

Στη ίδια Τιμή!

Coca Leaf Energy Tea
CA145236788180
2.80 1.99 (Συμπεριλαμβανομένου Φορου)
Επιλέγοντας ΝΑΙ δηλώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών για να δω το περιεχόμενο της σελίδας.